kvinna som lyssnar på ljudbok
Städning

Gör städningen till en fröjd med ljudböcker

Som du redan vet vid det här laget är Hemmahosgry en blogg där vi bloggar och skriver om allt som har med hemmet att göra. Det mest inom hemmet, så som möblering, interiör, och design är roliga ämnen att skriva om, men en stor del av att ha ett trevligt och mysigt hem är tyvärr genom att hålla det rent. Av denna anledning har vi valt att skriva om städning idag, och hur man kan göra denna tråkiga och tidskrävande process betydligt roligare!

Det var faktiskt nästan 6 månader sedan jag själv testade på att lyssna på ljudböcker, efter att i många år varit en motståndare till det och föredragit att läsa pappersböcker på vanlig vis. Det som fick mig att faktiskt testa var att det faktiskt gick att lyssna på en ljudbok helt gratis i 14 dagar på flera av de olika tjänsterna så som BookBeat, Storytel och Nextory. Jag valde en av dem och testade och blev direkt fast i Kattstryparen Rum 419 med Stefan Sauk som uppläsare och det var helt otroligt vad mycket man blev indragen i historian.

Så, för att komma till saken så var det här jag kom på att varför inte sätta på mina AirPods från apple och lyssna på en ljudbok medan jag dammsugar? Jag har ett par AirPods Pro som gör att allt ljud stängs ute, och bara uppläsarens röst hörs. Detta gör städningen otroligt mycket roligare – och man går runt och städar på massa ställen man vanligtvis brukar hoppa över för att tiden bara går och man blir helt uppslukad av boken i fråga.

Jag skulle bara verkligen vilja ge ett tips om att lyssna på ljudböcker medans ni gör olika saker och ting i vardagen som ni kanske inte tycker är jätteroliga, för på detta sätt blir vardagen allt mycket bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *