Interiör Välkommen

Välkommen till vår hem och interiörsblogg

Hej och välkommen till bloggen Hemmahosgry där vi kommer att diskutera allt som har att göra med hemmet, interiör tips och trix och mycket mycket annat. Vi hoppas såklart att du vill läsa med här hos oss och lära dig massor av nytt. Nedan kan du läsa mer om de olika kategorierna vi kommer att titta mer på!

Trender

Vad vore en blogg om hemmet och interiör om vi inte hade tittat mer noggrant på olika trender? Vilka material är egentligen populära? Vilka färger kommer vara hetast till våren? Vilka färgkombinationer fungerar egentligen bäst i olika sammanhang? Detta är bara några av de saker vi kommer att titta mer på!

Hemmet

Naturligtvis kommer vi också fokusera på hemmet i sig. Hur skapar man en specifik stämning egentligen? Vilken typ av vibe tillför en eldstad till ett hem? Hur kan man men hjälp av belysning ändra förutsättningarna för hur ett rum upplevs? Naturligtvis finns det en miljon frågor, men detta är såklart bara ett axplock av det vi vill diskutera.

Tips och trix

Vi kommer även skriva en del om tips och trix. Då undrar du kanske vad det innebär? Jo, här tänker vi att t.ex husmorsknep, städtips, och andra “quick wins” i hemmet ska få platsa. Så, om du behöver lite snabb inspiration till hur du kan fixa till ditt hem så kan denna kategori vara just till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *